Wat kan ik voor je betekenen?

Marketingplan

Marketingplan

Vraag een marketingplan aan! Binnen 2 weken ontvang je een marketingplan met onder andere quick wins voor jouw website, een marketingstrategie en welke andere mogelijke kanalen en systemen jou kunnen ondersteunen. Je zet in op Facebook, Instagram en LinkedIn maar past dat wel bij wie jij bent en waar je naar toe wilt? Het marketingplan zorgt voor rust, structuur én creativiteit. Zodat jij je kan focussen op jouw bedrijf én doorontwikkelen. Afhankelijk van je wensen, kan ik je ondersteunen met het uitvoeren van het marketingplan, of je doet het zelf.

Need this
Op maat

Op maat

Met een op maat gemaakt traject help ik jou een specifiek project, marketingactiviteiten of om operationele processen op te pakken. Denk bijvoorbeeld aan het uitvoeren van een gezamenlijk opgestelde marketingstrategie zodat jij kan doen what you do best, het doorontwikkelen van je bedrijf.

Op maat please
Kennismakingsgesprek

Kennismakingsgesprek

Weet je het zelf even niet meer? Hit me up! Binnen maximaal een uurtje weet je wat ik voor jou kan betekenen. Ik vraag je alleen te weten wat jouw vraag is. Wees gewaarschuwd. Ik kan je de oren van de kop af kletsen als het gaat om de mogelijkheden in jouw bedrijf.

Meet me
Identiteitsessie

Identiteitsessie

Tijdens een identiteitsessie komen we tot jouw (je raadt het al) identiteit. Je zet in op Facebook, Instagram en LinkedIn maar past dat wel bij wie jij bent en waar je naar toe wilt? Handelen vanuit identiteit zorgt voor rust, structuur én creativiteit. Zodat jij je kan focussen op jouw bedrijf én doorontwikkelen.

Need this
Op maat

Op maat

Met een op maat gemaakt traject help ik jou een specifiek project of operationele processen op te pakken. Denk bijvoorbeeld aan het uitvoeren van een gezamenlijk opgestelde marketingstrategie zodat jij kan doen what you do best, het doorontwikkelen van je bedrijf.

Op maat please
Kennismakingsgesprek

Kennismakingsgesprek

Weet je het zelf even niet meer? Hit me up! Tijdens maximaal een half uurtje bellen weet je wat ik voor jou kan betekenen. Ik vraag je alleen te weten wat jouw vraag is. Wees gewaarschuwd. Ik kan je de oren van de kop af kletsen als het gaat om de mogelijkheden in jouw bedrijf.

Meet me

Creatief én strateeg

Stel me je vraag en ik klets je de oren van de kop over de mogelijkheden binnen jouw bedrijf. Samen brengen we in kaart wat je identiteit is en hoe we dit gaan vertalen naar bijvoorbeeld digital marketing. Je zet wel wat op je social media, maar zit er een strategie achter? Wil jij je website inzetten als lead generator, maar je weet niet hoe?

Creatief0

Strategisch0

Digital Marketing0

Nel Veerkamp0

Janis Joplin0

let's meet

Ready? Set…