Tijd voor een update: CV 2022

Allysia.nl - cv Allysia Machielsen 2022

Tijd voor een update: CV 2022

Nadat ik stopte met COOS, nam ik de beslissing om in de maand augustus en september van 2022 rustig aan te doen. Ik ging mij focussen op mijn huidige klus bij Vilans en echt even genieten van het leven na 3 jaar zo hard en voor mijn gevoel alleen maar te werken. Maar toen gooide het leven even een curveball om de hoek en stond door familieomstandigheden dat genieten even op pauze. In mijn gedachten ging ik in oktober alweer aan de slag met een tweede klus na 2 maanden lekker rustig aan te doen. Maar wat blijkt nu? Dat ga ik niet doen. Door de familieomstandigheden heb ik 2 vakanties geannuleerd. Daarom heb ik besloten om tot het einde van 2022 het bij 1 klus te houden en daarnaast mezelf te ontwikkelen. Mijn manier van rustig aan doen ­čśë

Daar horen verschillende stappen bij. Zoals kopjes koffie doen met ondernemers die zijn waar ik wil zijn en mijn zaakjes op orde brengen. Van juridisch onderbouwde algemene voorwaarden naar een ge-update CV.

CV van 2022

Zie hier! Mijn kakelverse CV!

Goh… Als je dan zo je cv aan het updaten bent, kom je er achter dat je echt wel veel hebt gedaan in die 3 jaar dat je aan het freelancen bent. Meerdere opdrachten tegelijk, ‘kleine’ ondernemers helpen met specifieke marketing-vragen, maar ook volledig meedraaien bij grotere bedrijven. In 3 jaar tijd heb ik meer ervaringen opgedaan door deze kijkjes in verschillende keukens dan in de 3 jaar dat ik in loondienst werkte.

Maar ik ben nog niet waar ik wil zijn. In het jaar van 2022 wil ik mijn scrum certificaat halen, ein-de-lijk de LinkedIn cursus van PRMinded afronden (update: die is af!) en vooral nog meer zaakjes op orde brengen. Denk aan een standaard opdrachtbevestiging, een AOV en nog een extra optie voor mijn pensioen.

Want tsja, dat moet je allemaal zelf regelen als ZZP-er. Heerlijk vind ik het.

Heb je mijn cv gezien en denk je, ik heb d├ę klus voor haar? Holla at your girl! Laten we dan vooral kennismaken en kijken we een match zijn.

Wie weet tot snel!

Terug