Bye bye COOS, hello Allysia.nl

coos deventer co-workingspace stopt

Bye bye COOS, hello Allysia.nl

Ik stop met COOS. Mijn coworkingspace. Mijn concept. Mijn baby. En wat ben ik opgelucht! De keuze om te stoppen met een onderneming maak je niet zomaar. Of nou ja, ik in ieder geval niet. Zo schreef ik al eens een blog met: wat moet ik met mijn co-workingspace?. De afgelopen 3 jaar heb ik mijn ziel en zaligheid gestopt in Brink 66 in Deventer. Zoveel geleerd, zoveel gedaan. Ik weet nu zoveel meer over ondernemen en over mezelf.

Bye bye COOS, coworkingspace in Deventer

Ik vind bijvoorbeeld ondernemen in mijn eentje helemaal niet leuk. Ik doe het liever samen met iemand. Daarnaast vind ik het oprecht geen reet aan om van alles te faciliteren (ha, niet echt handig voor een coworkingspace eigenaar…). Ik voelde me 9 van de 10 keer een veredelde office manager, kleuterjuf of ANWB praatpaal.

En nee lieve COOS-member, als je dit leest. Ik bedoel niet jou. Denk ik ūüėČ

Daarnaast weet ik nu dat ik het leuk vind om iets aan te pakken, af te ronden en door te gaan naar het volgende project. Niet steeds hetzelfde kunstje zoals COOS voor mij op een gegeven moment voelde.

Hello Allysia.nl

Dus ik blijf lekker freelancen. Ik heb op dit moment 2 fijne opdrachten lopen, waar ik fijne collega’s heb √©n mezelf kan ontwikkelen. Ook dat voelde als een doodlopende steeg bij COOS, dat ik mezelf niet meer kon ontwikkelen.

Vandaar dat de titel van deze blog Hello Allysia.nl is. Ik heb namelijk een Scrum Master opleiding op het oog, ik ben een fijne werkplek thuis en ergens buitenshuis aan het regelen, en ik maak plannen om iets nieuws te ondernemen. Oftewel de focus op Allysia.nl en mezelf!

Vandaar dat ik ook deze blog typ. Want dat ben ik ook van plan om weer meer te doen. Bloggen. Lekker van mij af typen. Hoofd leeg maken op mijn stukje van het web.

Maar voor nu…

Voor nu staat eerst het afronden van COOS, dé coworkingspace in Deventer op het programma. Op 28 april houden we de allerlaatste borrel met de members bij COOS. Mezelf kennende zal dat met een lach en een traan gaan. Want wat heb ik genoten van dit avontuur. Ik had het voor geen goud willen missen.

Mijn avonturen als freelancer kan je – naast deze blog – blijven volgen op Instagram en LinkedIn.

Wie weet tot ooit!

Liefs, Allysia

Terug