Ontmoet COOS: dé co-workingspace in Deventer

coworkingspace Deventer COOS

Ontmoet COOS: dé co-workingspace in Deventer

Toen ik startte als ZZP-er, dook ik niet alleen in het voor mij nog onbekende, maar ik maakte er direct een achterwaartse dubbele salto van. Want naast het starten als ZZP-er, startte ik ook COOS. COOS is dé co-workingspace die nog ontbrak in Deventer. Waar je kan kiezen uit vaste werkplekken en flexplekken, meetingroom en alle bijbehorende faciliteiten en uiteraard de tools om als ondernemer verder te komen. Denk aan collega’s without strings attached, vrijmibo’s, lunches en het opstarten van collectieven.

Het concept

COOS is een shared open office concept waar inspiratie en actie samen komen. Waar serieus gewerkt wordt, mogelijkheden ontstaan en successen worden gevierd. Er is ruimte om met elkaar te sparren maar er is zeker ook ruimte voor slechte grappen. Iedereen is welkom, ongeacht in wat voor branche je werkt, man/vrouw, hoe lang je al ondernemer bent en of je überhaupt al ondernemer bent.

COOS co-workingspace Deventer werkplek huren

Kom lekker binnen kijken bij COOS

Ik kan het je wel vertellen, maar ik kan het je ook laten zien. In deze video – volledig gemaakt door Chiela. – krijg je een kijkje in de co-workingspace van Deventer. Je ziet de (vaste en flex) werkplekken, een letterlijk kijkje in de keuken, ziet een aantal COOS-ers en je hoort het verhaal achter COOS.

Ontmoet COOS

COOS is veel meer dan alleen een werkplek. Je breidt per direct je netwerk uit, vergroot je zichtbaarheid, kan kennis ophalen en delen, ontmoet nieuwe mensen, gezelligheid en professionaliteit op 1 plek. Je hebt wel de lusten maar niet de lasten van het hebben van een kantoor. Enige wat je hoeft te doen is je vaat in de vaatwasser te zetten 😉

Ontdek meer over COOS

Kom een keertje kijken bij COOS door een kijkoment in te plannen en plan geheel vrijblijvend een proefdag! Ook kan je COOS volgen op de socials (Instagram en LinkedIn).

Wie weet tot snel!

Terug
No Comments

Post a Comment