Ontmoet COOS: dé co-working space van Deventer

Co-working space Deventer COOS werkplek

Ontmoet COOS: dé co-working space van Deventer

Toen ik startte als ZZP-er, dook ik niet alleen in het diepe, ik maakte er direct een achterwaartse salto van. Want naast het starten als ZZP-er, startte ik ook COOS. COOS is dé allereerste co-working space van Deventer zoals co-worken bedoeld is. Een plek die ikzelf miste tijdens het starten van mijn freelance-bestaan. Je kan kiezen uit vaste en flexibele werkplekken, je hebt een belcel en meetingroom tot je beschikking en met de COOS-app heb je jouw collega’s without strings attached zelfs in je broekzak. COOS is meer dan alleen werkplek.

Het concept

COOS bevindt zich in een Rijksmonument aan de Brink. In een open ruimte staan verschillende type werkplekken waar je kan aanschuiven of jouw eigen vaste plekkie kan claimen. Er wordt serieus gewerkt, de gezelligheid wordt opgezocht en we zijn er allemaal op gebrand om elkaar verder te helpen. Via de trap kom je op de vide waar je de meetingroom met loungehoek vindt. En zoals het hoort op een werkplek in de binnenstad, ga je via het raam het dakterras op.

In de basis is het concept heel simpel. Afhankelijk van jouw behoeftes kies je een abonnement. Vast of flex. Maar je krijgt zoveel meer. Je krijgt een professionele achterban van creatieve zzp’ers en online ondernemers die in hetzelfde schuitje uit als jij zitten. Vergis je niet, we zitten niet in dezelfde branche. En dat maakt ons ook juist zo sterk en inspirerend. Van fotografie naar journalistiek, van IT naar HR-adviseurs. Door de verschillende branches krijg je verschillende perspectieven. En dat helpt jou verder.

Co-working space Deventer COOS

Kom lekker binnen kijken bij COOS

Ik kan het je wel vertellen, maar ik kan het je ook laten zien. In deze video – volledig gemaakt door Chiela. – krijg je een kijkje in de co-working space van Deventer. Je ziet de werkplekken, een letterlijk kijkje in de keuken, je ziet een aantal COOS-ers en je hoort het verhaal achter COOS.

Ontmoet COOS

Ontmoet COOS en ontdek of dit ook jouw nieuwe werkplek wordt. Je breidt per direct je netwerk uit, je vergroot je zichtbaarheid, je kan kennis ophalen en delen, je ontmoet nieuwe mensen oftewel gezelligheid en professionaliteit op 1 plek. Meer informatie vind je met onderstaande links.

Kom een keertje kijken bij COOS door een kijkoment in te plannen en plan geheel vrijblijvend een proefdag. Ook kan je COOS volgen op de socials (Instagram en LinkedIn).

Wie weet tot snel!

Terug