Een co-working space in Deventer starten tijdens corona…

Co-working space Deventer COOS-app

Een co-working space in Deventer starten tijdens corona…

Je moet het maar willen

Eigenlijk was het geen kwestie van willen. De kwestie van willen was er namelijk al jaren. Met de komst van corona was het een kwestie van doorzetten. Corona of niet, COOS was op 21 februari geopend, de eerste echte co-working space in Deventer. Hoogtijd om deze opening niet voor Jan met de korte achternaam te hebben gedaan.

Met COOS, de allereerste co-working space van Deventer, faciliteer ik sfeervolle werkplekken in hartje centrum zodat ondernemers zelfstandig en in gezelschap kilometers kunnen maken.

Allysia, eigenaar COOS

Het opzetten van COOS was ontzettend leuk. Zo leuk dat ik stiekem al droomde van een tweede vestiging. Maar eerst “even” corona overleven. Leuk hoor, een locatie hebben om te delen met andere ondernemers. Maar als het advies is ‘zoveel mogelijk thuiswerken’, komt dat niet ten goede van het concept. Het gooide nogal wat roet in het eten. Van meerdere kijkmomenten per week ging ik naar geen kijkmomenten. Logisch ook maar leuk is anders… Het waren onzekere tijden. Ik begon mezelf af te vragen: heb ik hier wel goed aan gedaan? Ik nam een stap op de plaats om goed na te denken.

Het maakte mij onzeker. Hoe lang duurt dit nog? Heb ik wel de juiste keuze gemaakt? Ga ik het überhaupt redden? Het maakte mij ook creatief. Want COOS opzeggen was voor mij absoluut geen optie. Welke mogelijkheden zijn er dan wel?

COOS-app

Zo is de COOS-app ontstaan. Een extra dienst vaoor de creatieve zzp-ers en online ondernemers die niet perse een werkplek nodig hebben. Dit houdt in dat je als ondernemer, ZZP-er of welke vorm jij jezelf ook maar mee identificeert, kan aansluiten. De COOS-app bestaat uit een aantal onderdelen waar jij als ondernemer écht wat aan hebt. Denk aan connecten met andere freelancers en ondernemers, events om je voor aan te melden en voordelen bij lokale ondernemers. Geen eenzaam freelance-bestaan meer dus!

Co-working space Deventer COOS-app

Daarnaast krijg je als COOS-app gebruiker korting op de COOS faciliteiten. Even snel een werkplek nodig? Boek je gewoon via de COOS-app.

Ontdek het op coosdeventer.nl

Ik hoop je snel te ontmoeten bij COOS.

Liefs, Allysia.

Terug