Big thanks to…

Wingerien | Barbara Trienen | Susan Muskee

Big thanks to…

Mijn website is live! En wat ben ik er blij mee. Ik ben niet de makkelijkste als het gaat om wat ik wil. Ik weet namelijk heel goed wat ik wil maar ik vind alles leuk… Een keuze maken voor mezelf vind ik moeilijk.¬†Maar ik heb het niet alleen gedaan. Dat is maar goed ook, anders was de website nog steeds niet klaar. Ik wil graag gebruik maken van mijn blogging-skills om de volgende vrouwen uit mijn netwerk te bedanken. Iets met Women Empowerment. Met hoofdletters ja ūüôā

Wingerien.com

Als allereerste natuurlijk Wingerien van Wingerien.com. Zij stuurde onvermoeibaar kleurenpalet na kleurenpalet op. Totdat de neonkleur groen voorbij kwam. BAM! Dit is het. Power maar niet té veel power. Anders maar niet té vreemd. Ik zag direct mogelijkheden en Wingerien ook. Ze maakte een extra afbeelding voor me die mijn inner Nel Veerkamp triggert.

 

Allysia.nl | inner Nel Veerkamp

Als je daar niet blij van wordt, dan weet ik het ook niet meer.

Wanneer ik in Canva een design maak, gaat ze over haar nek. De verhoudingen kloppen niet, ik heb het verkeerde lettertype gebruikt en MIJN GOD… wat heeft ze spijt dat ze zo’n lekker luipaard velletje voor me heeft gemaakt want ik gebruik het overal.

No shame in my Annie-game.

 

Even zonder gekheid. Wingerien wist mijn onsamenhangende wensen samen te brengen met een absurd grote hoeveelheid engelengeduld. Dankbaar en vooral trots op deze samenwerking én het resultaat!

Wingerien.com –¬†Branding & Webdesign studio (Instagram)

 

Barbara Trienen

Je mag haar Babs noemen.

Ik wist dat Barbara en Wingerien veel samenwerken (en wijntjes drinken, maar dat terzijde). Beiden zijn ze gek op sarcastische opmerkingen, houden niet van zweefteven en al helemaal niet van gezeik. Klinkt als een match made in heaven. Via de Facebook-groep Ambitieze Meisjes reageerde Barbara op mijn oproepje en al snel wist ik: 1 + 1 = 3.

We spraken af bij Fooddock (want: toffe locatie √©n goed eten). We hebben ontzettend veel foto’s gemaakt maar we hebben bovenal veel gekletst. Voordat we het wisten waren we zo 3 uur verder! Over onderwerpen die normaal taboe lijken maar waar we nu allebei rustig een boekje over open deden. Geld verdienen dankzij je money mindset, vriendschappen verbreken en nee zeggen.

Ik ben erg blij met het resultaat en nog blijer met zo’n Power Woman in mijn netwerk!

Barbara Trienen – Fotograaf & Visual Storyteller (Instagram)

 

Susan Muskee

Susan Muskee | Freelance copywriter

Ah, een oude bekende! Als je uit een dorp zoals Bathmen komt, krijg je vaak de vraag: ken je dan ook die of die? Mijn antwoord is vaak ‘nee’, puur en alleen zodat we het niet over mensen hoeven te hebben die ik maar vaag ken uit een dorp waar ik al 10 jaar niet meer woon. Toen ik de vraag kreeg of ik Susan Muskee kende, zei ik ‘ja!’. Sterker nog, ik volg haar op social media want zij schrijft een portie lekkere stukken tekst!

Wingerien stelde haar voor om mijn teksten te redigeren. Dat was nodig aangezien ik alles behalve de Nederlandse spelregels ken op het gebied van fatsoenlijk grammatica. Susan gelukkig wel en niet zo’n beetje ook, want binnen no time had ik mijn teksten geredigeerd en wel terug.

Susan Muskee – Freelance Copywriter (Instagram)

 

Women empowerment…

Ik kan nog veel meer dames bedanken waaronder accountability partner Sanne (maar daar later meer over ;-)).

Eerlijk is eerlijk, ik heb geen Grammy Award gewonnen ofzo. Ik houd dus nu op met deze dankbaarheid. Mijn website staat live en dat ga ik vieren met een glas Grand Marnier.

En dan… werk aan de winkel!¬†¬†

Allysia.nl _ About

Terug
No Comments

Post a Comment